ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER FOLLOW
AWAL TAHUN 2012 !
Saturday, 28 January 2012 - Permalink - 0 Comments

  

 

Assalammualaikum . Tahun ini aku paling bersemangat ke sekolah . Cewah , membajet pulak aku . Anyway , aku single sekarang dan tak ada mood nak bercouple -II . SUMPAH , wehh ! Masya'Allah , bahagia gilaa lah aku . Maaf agak sengal sikit .

 

   Sekolah tahun ini aku harap gembira sampai bila -II . Tak ada orang yang mintak couple -II . Tak mainlah bercouple -II . Masih kecik lagi . Aku dah insaf ini . Bagi semangat dekat aku taw . Actually , aku tak tahu nak cakap apa lagi ~ Kalau aku buat benda yang merapu merapan . Mahu mintak maaf . 

 

   Dalam kelas aku , tahun ini memang paling baik . Aku jelah yang baik . Tengok tuhh !

 

Okay , muka aku ada nampak macam baik tak ? Apa pendapat kauorang . Aku tengah sedih ini . Tak ada orang yang tahu . Hanya ALLAH sahaja yang tahu . Itu aku tahu . Aku sedih sebab abang angkat aku dah nak pindah sekolah akhir bulan ini . Mak aii , 3 tahun sahaja aku rapat dengan dia . I really miss you , brother !

Dia ini lah . Jangan terkejut bila aku menangis . Cewah , nanti kena redha saja :) Okay , good . Nice try . Goodbye abang . Adik sayang abang ! Abang dah macam abang adik yang betul . Gedik pulak ayat aku tuhh . Menyampah I . Gilakan aku ? Am I right ? YES :) 

 

   Dah mengantuk . Lain kali aku post entry lagi . Okay , Good night **

Labels: