ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER FOLLOW
I LOVE YOU , SAYANG :)
Thursday, 22 November 2012 - Permalink - 0 Comments

 

Assalammualaikum Warahmatullah Hiwabarokatuh :)

Salam sayang semua . Maaflah dah lama tak update blog saya nie . Rasanya semua dah cukup lah saya ubahsuai blog nie . Semua pink bukan . Hihi . Sebenarnya saya nie dah terlebih obsess dengan warna pink tapi cuma saya nie malas jea nak jadi riak . Perempuan kan katanya . Memang tak lari dari warna pink nie . Berhati lembut tapi bukan saya taw . Saya tak macam tuu . Saya nie perangainya unik sikit . Tak percaya Tanya lah dekat Shahrul sendiri . Malas jea nak kena jawab soalan yang bukan-bukan . Melainkan itu soalan mustahak .  Saya layan lah . Kesian pulak bila tak di layan . Kan ?

 

 

 Post kali nie saya cuma nak describe pasal dia jea . Bermulanya percintaan kitaorang dekat Tuition Aunty Nani . Heyy dah macam apetah .  Pertama kali saya masuk tuition dekat rumah rumah teres macam tuu . Rasa aman lah sikit sebab tak perlu gelabah gelabah sangat nak pergi tuition tuu . Sebab sebelum nie saya tuition dekat sini . Tuition nya takde lah jauh mana . Dekat jea lah kan . Kota Kemuning bersebelahan dengan SMK Kota Kemuning :) Sekejap jea sampai tapi masalahnya saya nie jenis siap lambat . Maklumlah perempuan kan perlu bersiap dengan kemas . Biar orang pandang kita sedap jea memandang .

 

 

 

 

Pusat Tuition Dunia Didik , Kota Kemuning . Okay berbalik kepada post tuu . Dia kata dia suka saya masa awal tahun bulan Januari saya start tuition dekat situu . Masa tuu pon saya ada syok dekat dia jugak . Tapi tak boleh lah . Saya dah berpunya . Alhamdulillah . Ada jugak orang nak protect saya . Selama saya tuition dekat situu banyak perubahan tentang diri saya yang saya sendiri tak tahu . Mungkin orang lain perasan . Dia kata dia nak mintak couple dengan saya . Tapi cuma dia takut saya dah berpunya . Padahal memang ponn . Hihi . Kesian dia :P Nasib lah masa tuu saya setia jea dengan Si Capital R :) Alhamdulillah !

 

 

Okay . Nampak kan gambar atas tadi tuu ? Tak Nampak . Meh kita tunjuk balik . Haaaa , tu lah . Sweet tak ? Haha . Takdelah sweet mane ponn . Biasa-biasa jea . Tuu gambar dia lah . Tapi cuma muka dia jea tak berapa nak Nampak . Dia tuu sakel banyak ! Ehh sorry mencarut . Maafkan saya .  Sorry kay .

Describe pasal dia :

 

Nama dia : Shahrul Akma Bin Saharuddin .

Sekolah : Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist (A.C.S)

Tempat tinggal : Shah Alam / Klang .

Sifat dia : Baik , pandai , kacak , comel , panda jaga hati aku , penyayang , penyabar , peramah , agak gila gila sikit perangainya .

 

 

Tu jelah rasanya saya dapat describekan . Kedekutnya nak share . Tapi tuu memang hakikatlah . Maaf ya ? Bukan apa . Saya takut kehilangan dia . Macam nak muntah jea dengan ayat tuu . Saya nak dia sentiasa berada disisi saya . Ehemm ehemm setelah lamanya 7 bulan kitaorang berkawan dan akhirnya saya terima dia pada 08/08/2012 . Lama kot dia menunggu jawapan saya . Padahal dia ada couple jugak masa tuu . Entah papelah . Masa nie masih Peperiksaan percubaan PMR lagi . Tapi dah nak habis . Saya ponn ambil lah kesempatan untuk terima dia seadanya . Malam tuu kawan saya yang tolong sampaikan dekat dia yang saya dah terima dia pada pukul 10 :10 pm . Semua aku ingat kan ? Maklumlah tuu kadang-kadang jea ingat . Masalahnya ini benda penting pulak . Haha . Kadang-kadang aku nie pelik sikit . Okay okay . Dah tak nak jadi bajet pulak dekat sini . Awak ohh awak . Nie khas untuk awak tau !

 

# Untuk awak ♥

 

= Awak , saya betul betul cintakan awak . Sayangkan awak . Rindukan awak setiap masa . Tiada orang lain lagi selain awak sayang ! Saya sayangkan awak sorang je . Saya milik awak selamanya . Dan awak milik saya selamanya juga sampai saya mati # Saya taknak lepaskan awak . Awak :') Saya betul betul tak boleh kehilangan awak . Sumpah ! Saya cakap ! Saya nak awak je .Tiada orang lain lagi selain awak . Bertuahnya saya dapat memiliki awak sayang . Awak 1 dalam sejuta saya sayang . Awak sangat teristimewa bagi saya . Saya sentiasa setia mencintai awak sampai akhir hayat sayang . Iloveyousomuch , sayang . =,= Saya tak boleh hidup tanpa awak :'( Hidup saya akan hancur. Hidup tak akan lengkap tanpa awak , sayang . Jangan pernah lupakan saya . Awak memang bukan yang pertama . Tapi awak lah yang terakhir untuk saya . I can do anything . Just for you sayang . :') Cinta kita akan kekal buat selamanya . :') Loveyou sangat sayangs :')

 

Dan jugaa saya berharap ::

 

[1 ] Anje harap abg akan menjadi yang terbaik buat anje .

[ 2 ] Anje harap abg jadi suami anje dunia akhirat . (Inshaa Allah)

[ 3 ] Anje harap abg tak muak or jemu melayan kerenah anje .

[ 4 ] Anje harap abg akan kekalkan hubungan ni sampai bila-2 .

[ 5 ] Anje harap abg tak cari mana2 perempuan lain selain anje , mak abg ataupun adik abg .

[ 6 ] Anje harap sangat nak jumpa mak ayah abg dan abg jumpa mak ayah anje . Anje nak kenal macam mana keluarga abg nanti . *seriously takut sebenarnya*

[ 7 ] Dan yang paling penting anje nak abg selalu dan jaga anje macam mana abg jaga mak abg dan nyawa abg sendiri . 

 



 Yang tulisan warna kuning tuu panggilan kitaorang yang betul . Cuma kadang-kadang kalau saya tengah marahkan dia . Aku main cakap jelah awak , saya . Tak ponn kau , aku ! Biar padan muka dia . Siapa suruh cari pasal kan . Amekaww ! Buat masa sekarang nie kitaorang tak pernah lah gaduh besar . Memang taknak ponn . Malas kot .  INSHAA'ALLAH :)) Doakan ya ?

 

Dia pulak bagi nie .

 

 

Dia cakapkan . [ nk bgtaw yg ./ abg sayang anje sampai abg mati !

                                                                        abg xkn tinggalkn anje

                                                          walaupun hubungan ktew bnyk halangan

                                                   abg tetap disisi anje . abg sayang anje . cinte anje ]

 

 Harap-harap kita dapat kekalkan ya sayang ? Kita baru jea 3 bulan . Tuu jea nak story . Okay . bye . ASSALAMMUALAIKUM SEMUA :)